Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
11 files van totaal 50 km

Truck vast op Langeweg Westdorpe

Toegevoegd: 10-03-2009, 20.36 uur
Truck vast op Langeweg Westdorpe
Door: Roland de Jong
WESTDORPE - Op de Langeweg bij Westdorpe is dinsdag halverwege de middag een vrachtwagen vast komen te zitten in de berm.


De truck van Steel Trans probeerde rond 14.00 uur te keren op de weg en reed hierbij in de berm. Deze bleek te zacht en de vrachtwagen zat vervolgens vast. Een vrachtwagen van een andere firma kon de truck weer op de verharde parallelweg trekken.

Het verkeer werd enige tijd omgeleid.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Priscilla Chapelier (11-3-2009 om 12:53)
Mn vader is zelf nu 27 jaar chaffeur en dan kom je nog voor dingen te staan waar jij als simpele detailhandelwerker niet over nadenkt. hij rijdt zelf altijd internationaal en geloof mij nou in elke land heb je dus weer andere wegen etc.. kwil jou wel eens zien rijden met een oplegger, tank of bulk!
Hulsternaar (11-3-2009 om 11:46)
Dat keren was een domme zet,maar laten we wel eerlijk zijn over de chaufeurs,als zij er niet zijn ,hebben wij ook geen eten ,denk daar maar eens aan voor je de chaufeurs afkraak,is altyd makelijk praten
Jessica (11-3-2009 om 09:45)
Zo makkelijk om je antwoord te geven ik zou zeggen als je zelf vrachtwagenchauffeur bent kan dit je ook overkomen dus inderdaad denk eerst na wat je voor reactie plaatst..!
Fred (11-3-2009 om 08:58)
Met eigen ogen gezien, enkele minuten na het feit, ben het volledig met Paul eens. Zal wel verkeerd gereden zijn, het wordt tijd dat ze een TomTom verplichten ipv alle onzinnige wetjes om het de mensen onmogelijk te maken.
Sluiskil (11-3-2009 om 08:48)
Zoals je op de foto kunt zien, gaat het hier om een combinatie uit oost europa... helaas zijn de chauffeurs uit die landen niet zo bekwaam in het uitoefenen van hun beroep.. daar zou wat aan gedaan moeten worden !
Trucker (11-3-2009 om 08:42)
Mooi man die open grenzen, zo van ut paard en wagen de vrachtauto op en rijden maar... even ter info: in NL is de chauffeursopleiding zo streng en moeilijk dat je er bijna met 10 jaar ervaring af komt...
Cookie-instellingen beheren