Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Truck vast op Langeweg Westdorpe

Toegevoegd: 10-03-2009, 20.36 uur
Truck vast op Langeweg Westdorpe
Door: Roland de Jong
WESTDORPE - Op de Langeweg bij Westdorpe is dinsdag halverwege de middag een vrachtwagen vast komen te zitten in de berm.


De truck van Steel Trans probeerde rond 14.00 uur te keren op de weg en reed hierbij in de berm. Deze bleek te zacht en de vrachtwagen zat vervolgens vast. Een vrachtwagen van een andere firma kon de truck weer op de verharde parallelweg trekken.

Het verkeer werd enige tijd omgeleid.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Adrie (11-3-2009 om 08:10)
Wat een belachelijke reacties allemaal. De chauffeur komt uit Tsjechie waar de verkeersregels anders zijn dan hier. Ik zou zeggen, ga eens naar Tsjechie en probeer daar maar eens je weg te vinden. Misschien haal je dan ook wel van dit soort toeren uit. Denk eerst eens na voor je een reactie geeft.
Ex chauffeur (11-3-2009 om 07:09)
Jullie hebben gelijk als het gaat dat dit een beroepschauffeur onwaardig is heeft gelijk! Maar helaas wordt Europa overspoeld door ongekwalificeerde chauffeurs uit oost europa, deze fouten heb ik in mijn tijd meer dan plenty gezien. De Nederlandse chauffeurs kun je hier niet mee vergelijken!
Paul (10-3-2009 om 23:57)
Hoe is het mogelijk!!! Is dat nou een "beroepschauffeur"?? Met het dodelijk ongeluk in dichte mist vorig jaar op nagenoeg dezelfde plaats vraag je je toch af hoe het gesteld is met het inzicht van sommige chauffeurs. Sorry hoor, maar zwaar beboeten die kerel.
Marc (10-3-2009 om 23:37)
Van een chauffeur die op zo'n weg met zijn truck probeert te keren zou zijn rijbewijs ingenomen mogen worden. Dit is geen beroepschauffeur maar een prutser.
Romeo (10-3-2009 om 23:21)
Nooit geleerd dat je op een autoweg niet mag keren.
Fred (10-3-2009 om 23:03)
Dit komt er nu van als je niet verder wilt rijden naar de eerst volgende rotonde.
Cookie-instellingen beheren