Weerbericht:
Zaterdag perioden met zon en droog, zondag kans op een bui
Verkeersinformatie:
Geen files

Truck vast op Langeweg Westdorpe

Toegevoegd: 10-03-2009, 20.36 uur
Truck vast op Langeweg Westdorpe
Door: Roland de Jong
WESTDORPE - Op de Langeweg bij Westdorpe is dinsdag halverwege de middag een vrachtwagen vast komen te zitten in de berm.


De truck van Steel Trans probeerde rond 14.00 uur te keren op de weg en reed hierbij in de berm. Deze bleek te zacht en de vrachtwagen zat vervolgens vast. Een vrachtwagen van een andere firma kon de truck weer op de verharde parallelweg trekken.

Het verkeer werd enige tijd omgeleid.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Matthijs (12-3-2009 om 17:34)
@Vrachtwagenchauffeur: Dit is geen pech hebben, dit is gewoon ongelovelijk dom en dit kan niet elke beroepschauffeur overkomen, want een beroepschauffeur weet wat hij/zij kan met het voertuig. Het overkomt dus alleen amateurs. Rij zelf +- 100.000 beroeps kms en mij zal dit NOOIT overkomen.
Knarf (12-3-2009 om 12:20)
Als ik me goed herinner is door dezelde actie vorig jaar nog een automobilist overleden.. Levensgevaarlijk dus om daar te gaan keren..
Ad (11-3-2009 om 21:12)
Geweldig die steun voor de vrachtwagen chauffeur, maar als ik het goed zie is het een doorgetrokken streep en een 80 km gebied. Wat als er een auto met 80 km/h onder was gereden? Met andere woorden het was echt een domme actie en gelukkig is het goed afgelopen.
K (11-3-2009 om 18:30)
Elke beroepschaffeur weet dat keren in de berm niet kan vanwege de hoge asdruk, de chaffeurs die dit gewoon negeren kunnen we beter beroepsamateurs noemen en deze horen wat mij betreft niet in een vrachtwagen. een beroepsschaffeur draait bij een afslag of op een parkeerterrein of rotonde
Matthijs (11-3-2009 om 17:58)
@Adrie: Al kwam hij uit verwegistan. @Jessica: Iedereen met een IQ hoger dan 1 snapt dat je daar niet kan keren met een vrachtwagen! Geen 1 NL Trucker zal het daar proberen. @Bert: Kut voor hem dat ie verkeerd rijdt doe ik ook wel eens en dan rij je dus door totdat je een plek hebt om te keren.
Zoop (11-3-2009 om 17:44)
Kan me vergissen, maar zie ik geen doorgetrokken strepen ? wat een prutser. was het wel een nederlandse chauffeur ? buitenlandse kennen de verkeersregels hier vaak niet eens. maar ze zijn zo lekker goedkoop......
Cookie-instellingen beheren