Weerbericht:
Wisselend bewolkt en enkele (winterse) buien
Verkeersinformatie:
Geen files

Gekochte gouden sieraden blijken nep

Toegevoegd: 11-03-2009, 00.08 uur
Door: Roland de Jong
VLISSINGEN - Een 19-jarige Middelburger kwam dinsdagmiddag bedrogen uit nadat hij was overgehaald 'gouden' sieraden te kopen.


De jongeman werd rond 16.00 uur in de President Rooseveltlaan door enkele personen overgehaald de sieraden te kopen. Hij legde een bedrag van enkele honderden euro's neer. De sieraden bleken echter nep en en van weinig tot geen waarde.

De Middelburger heeft aangifte gedaan van oplichting.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Ach tja (11-3-2009 om 07:50)
Wie koopt er dan ook zo sieraden op straat.
Bram (11-3-2009 om 01:00)
Helaas.........mensen zijn hardleers. Laat je toch niet oplichten mensen door allerlei halfzachte figuren. Sieraden koop je bij de juwelier !! en nergens anders. Voor het slachtoffer hoop ik dat hij zijn centjes nog terug krijgt.
Henri (11-3-2009 om 00:35)
Ja tog, lekker slim om zo sieraden te kopen weetjuh, nog aangifte doen ook, je bent zelf zo dom gozert !!! snel doorverkopen en niets zegguh man, beter !!!
Cookie-instellingen beheren