Weerbericht:
Bewolkt en regenachtig
Verkeersinformatie:
Geen files

Gekochte gouden sieraden blijken nep

Toegevoegd: 11-03-2009, 00.08 uur
Door: Roland de Jong
VLISSINGEN - Een 19-jarige Middelburger kwam dinsdagmiddag bedrogen uit nadat hij was overgehaald 'gouden' sieraden te kopen.


De jongeman werd rond 16.00 uur in de President Rooseveltlaan door enkele personen overgehaald de sieraden te kopen. Hij legde een bedrag van enkele honderden euro's neer. De sieraden bleken echter nep en en van weinig tot geen waarde.

De Middelburger heeft aangifte gedaan van oplichting.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Niet zo slim (11-3-2009 om 18:40)
Goud koop je niet op straat maar bij de juwelier, bijna alles wat op straat verkocht wordt is te illegaal of te slecht om het in een winkel of op een beurs te verkopen dus vind ik dat het die jongen zijn eigen schuld is, beter iets meer betalen in de winkel dan opgelicht worden en je geld kwijt.
Zoop (11-3-2009 om 17:29)
Zijn er echt nog mensen die daar intrappen ? wat dom zeg.
Anoniem (11-3-2009 om 16:06)
Dat ze nog net niet vroegen of hij wou ruilen.. bezine geven en dan sieraden "krijgen" deze gasten zijn vaker in vlissingen ze doen of ze vakantiegangers zijn en terug naar hun land moeten maar geen benzine hebben.. als het dezelfde zijn dan! Ze bedenken elke x iets anders.. dus stink er niet in!
Janse (11-3-2009 om 11:58)
Wel heel erg bedrogen en dat voor de snelle jeugd
Loes (11-3-2009 om 10:42)
Nee, jij bent slim, Henri, te zien aan hoe je typt alleen al. En dat jij precies hetzelfde zou doen, getuigt gewoon van laag niveau. OT: Tja, ik denk dat hij met die aangifte niet zo ver gaat komen eigenlijk, als het gewoon op straat gebeurde. Jammer, maar helaas, ga gewoon naar een juwelier joh.
Cynneke (11-3-2009 om 08:24)
En dat is dus precies de reden dat je zulke dingen niet gewoon op straat moet kopen..... Volgens mij weet je dat als 19-jarige ook wel.
Cookie-instellingen beheren