Weerbericht:
Ook morgen veel zon en iets warmer dan vandaag
Verkeersinformatie:
Geen files

Auto dronken man in beslag genomen

Toegevoegd: 11-03-2009, 00.14 uur
Door: Roland de Jong
HULST - Op de Absdaalseweg in Hulst is vanmiddag een automobilist aangehouden die onder invloed van alcohol verkeerde. Hij was echter onlangs al vaker betrapt op dit delict.


De man, een 25-jarige automobilist uit de gemeente Hulst, reed rond 12.00 uur over de Absdaalseweg. Hij bleek meer dan drie keer te veel te hebben gedronken.

De beginnend bestuurder bleek in de afgelopen tijd al twee keer eerder betrapt te zijn op het rijden onder invloed. Daarom werd zijn auto in beslag genomen. Ook werd het rijbewijs van de man ingevorderd.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
B. (12-3-2009 om 16:47)
Het zijn maar zo een 3 biertjes... toch teveel! Dat is nu eenmaal zo! Dan maar opnieuw rijbewijs halen na een poosje ontnuchtering van een paar jaar. Drank en verkeer gaat niet samen!
Alcohol?? niet in het verkeer!!! (11-3-2009 om 18:48)
Als je zo vaak gepakt wordt met zoveel alcohol op en dan ook om 12 uur in de middag heb je volgens mij een serieus alcohol probleem en wordt het tijd eens te gaan praten met de A A. ik vind het een erg veilig idee dat hij zijn auto en rijbewijs kwijt is,hopen dat hij het nooit terug krijgt.
Matthijs (11-3-2009 om 18:04)
Ze hadden bij de eerste keer z'n auto al inbeslag moeten nemen. En dan vooral voor de veiligheid van een ander want aan z'n eigen leven hecht deze knul blijkbaar niet zoveel waarde. Rijbewijs nooit meer terug geven. Hij heeft nu wel bewezen dat hij die niet verdient.
Zoop (11-3-2009 om 17:35)
Moet die persoon niet eens verplicht afkicken voordat ie zijn rijbewijs terugkrijgt ? zelf komt ie er niet uit blijkbaar en is/blijft een gevaar voor anderen. ach, hij/zij zal er wel eerst eentje dood moeten rijden voordat er wat gebeurd in pamperstaat nederland.
Wise (11-3-2009 om 11:42)
Bezopen om 12 uur 's middags? Zou je niet eens hulp zoeken?
Jetje (11-3-2009 om 08:47)
Nu mag ik toch hopen dat hij nooit geen rijbewijs meer in handen krijgt dit is toch niet normaal al twee keer eerder gepakt en je bent dan net beginnend bestuurder als hij nu al geen verantwoording heeft zal hij het ook nooit meer krijgen mafkees
Cookie-instellingen beheren