Weerbericht:
Perioden met zon en op de meeste plaatsen droog
Verkeersinformatie:
Geen files

Oorzaak dood man Kattendijke blijft onduidelijk

Toegevoegd: 11-03-2009, 13.45 uur
Door: Roland de Jong

KATTENDIJKE - De politie kan nog geen uitsluitsel geven over de doodsoorzaak van de 60-jarige man die maandag dood werd aangetroffen in zijn woning in Kattendijke.
 
Gisteren is sectie gedaan op het lichaam van de man. Volgens politiewoordvoerster Esther Boot is hieruit geen duidelijke doodsoorzaak naar voren gekomen.


Er wordt daarom een vervolgonderzoek gedaan, waarbij ook gekeken wordt naar de medische gegevens van de man. De uitslag hiervan wordt echter pas over twee weken verwacht. Tot die tijd zal dus niet duidelijk zijn hoe de man om het leven is gekomen.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Zoop (12-3-2009 om 16:45)
Dat er sprake zou zijn van radioactieve besmetting omdat er een paar witte wegwerpoverall's gezien zouden zijn, is ronduit achterlijk. wie dat nog gelooft ook, is nog verder. jeetje, wat een domme mensen wonen hier toch.
Jaap Vergeer (12-3-2009 om 11:05)
De politie moet gauw opheldering geven want de gekste geruchten doen hier de ronde. (de man zou bijvoorbeeld gestorven zijn aan radio-actieve besmetting- vandaar de mannen in witte pakken bij het huis ?!) Drama voor die Russische vrouw trouwens, die hier verder niemand heeft.
K (11-3-2009 om 18:51)
Veel sterkte voor de nabestaande in deze onduidelijke tijd
Zoop (11-3-2009 om 17:27)
Blijkbaar is er dus toch reden om te denken dat het geen natuurlijke dood is geweest.
Cookie-instellingen beheren