Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Aanhoudingen na steekpartij Middelburg

Toegevoegd: 11-03-2009, 15.34 uur
Door: Roland de Jong
MIDDELBURG - De politie heeft twee mannen aangehouden in verband met de steekpartij op een Middelburgse winkelmedewerker maandagmiddag.


Het slachtoffer werd op het Domburgs Schuitvlot gestoken door twee mannen. De winkelmedewerker was achter hen aan gegaan omdat hij had opgemerkt dat zij even daarvoor iets uit zijn winkel aan de Lange Delft hadden gestolen.

De daders, twee Middelburgers van 20 en 22 jaar, bekenden de man in het gezicht te hebben gestoken. Verder hebben ze bekend in nog vijf andere winkels in Middelburg kleine diefstalletjes te hebben gepleegd, in alle gevallen waren ze onder invloed van drank.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Zooi (11-3-2009 om 17:47)
Sjeetje zeg, wat een zooi loopt er rond in Middelburg. Wat moet je nu met zulke kereltjes, daar kan de maatschappij toch niks mee doen. Tevens goed werk van de politie. Alweer een zéér goede dienst bewezen. Ga zo door, en blijf laten zien waar jullie voor staan. Chapeau
Nel (11-3-2009 om 17:06)
Deze jongens horen een heel grote straf te krijgen. Niet alleen voor de diefstallen maar ook voor het geweld tegen de mensen. Niet 1 diefstal maar meerdere.OPSLUITEN!!! En laten werken tot ze doodmoe zijn ,liefst met een zweep ernaast staan. En dan ook maar rammen als het nodig is.
Cookie-instellingen beheren