Weerbericht:
Zaterdag perioden met zon en droog, zondag kans op een bui
Verkeersinformatie:
Geen files

Aanhoudingen na steekpartij Middelburg

Toegevoegd: 11-03-2009, 15.34 uur
Door: Roland de Jong
MIDDELBURG - De politie heeft twee mannen aangehouden in verband met de steekpartij op een Middelburgse winkelmedewerker maandagmiddag.


Het slachtoffer werd op het Domburgs Schuitvlot gestoken door twee mannen. De winkelmedewerker was achter hen aan gegaan omdat hij had opgemerkt dat zij even daarvoor iets uit zijn winkel aan de Lange Delft hadden gestolen.

De daders, twee Middelburgers van 20 en 22 jaar, bekenden de man in het gezicht te hebben gestoken. Verder hebben ze bekend in nog vijf andere winkels in Middelburg kleine diefstalletjes te hebben gepleegd, in alle gevallen waren ze onder invloed van drank.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Wizz (12-3-2009 om 11:39)
Respect en veel medeleven voor het slachtoffer.Hadden de daders nooit mogen doen.Maar laten we naar een betere oplossing kijken dan hun gaan martelen o.i.d.Laten naar de oorzaken kijken zodat er in de toekomst minder van die' mannetjes' zijn.Dit is een hele vieze aktie,en min. tbs o.i.d.
Hennie (11-3-2009 om 19:01)
Waarom heeft Nederland geen Siberie? Kunnen we misschien iets anders verzinnen om dat soort hufters de nek om te draaien? Dat tuig hoort niet te leven!
K (11-3-2009 om 18:56)
Jahoor geef de drank maar weer de schuld zodat ze ontoerekeningsvatbaar worden verklaart en zo een lagere straf kunnen krijgen, wat een geweldig (not) rechtssysteem hebben we toch in dit landje, zulk tuig gewoon levenslang opbergen dan wordt de maatschappij weer leefbaar ben ik van mening
Henk Grootenboer (11-3-2009 om 18:06)
Gelijk vast zetten. Die gasten 2 jaar strafkamp en ze laten het wel uit hun hoofd! Stuur ze dus maar even naar Siberie. Doen de Duitsers nu als proef en blijkt heeeeeel goed te werken. Geen telefoon, geen bezoek, geen geld, geen verwarming, zelf koken, hout sprokkelen en weet ik wat nog meer.
MotoRob (11-3-2009 om 17:56)
Als die 2 losers geen drank hadden gekocht dan hadden ze hun boodschappen gewoon af kunnen rekenen. sterkte voor het slachtoffer.
Zoop (11-3-2009 om 17:49)
2 tegen 1, en dan nog iemand verminken door hem/haar in het gezicht te steken ? tijd voor een TBS voor een paar jaar, het zal wel een taakstrafje worden, ach, de drank had ze gek gemaakt en zo. slechte jeugd, in werkelijkheid zijn de daders het echte slachtoffer... zielig hoor.
Cookie-instellingen beheren