Weerbericht:
Overwegend droog en enkele opklaringen
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 2 km

Herdenking omgekomen brandweerduiker

Toegevoegd: 11-03-2009, 18.34 uur
Door: Roland de Jong

TERNEUZEN - Het Terneuzense brandweerkorps gaat morgen zijn collega Wim Matthijssen herdenken. Mathijssen verongelukte morgen precies een jaar geleden tijdens het uitoefenen van zijn functie als brandweerduiker.


De tragische gebeurtenis wordt door familie, brandweercollega’s en gemeentebestuur in besloten kring herdacht. Onderdeel van de herdenking is onder meer het aanbrengen van een plaquette, bestaande uit een gravure van het portret van de omgekomen brandweerman.

De plaquette wordt 's avonds onthuld in de kantine van de Terneuzense brandweerkazerne. De familie van Mathijssen zal daarbij aanwezig zijn. Het aandenken zal in de kantine van de brandweerkazerne aan de Haarmanweg hangen totdat de nieuwe kazerne klaar is. De gravure krijgt daarna een vast plekje in de nieuwe kazerne.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Pauluzzz (13-3-2009 om 00:30)
I stil mis you!
I (12-3-2009 om 08:27)
1 jaar alweer. Maar het lijkt dat het nog maar gisteren is gebeurd. Wat een impact heeft dit op mij gehad, tranen met tuiten gehuild, en eigenlijk om iemand die ik niet eens ken. Familie, collega's en vrienden, heel veel sterkte vandaag.
Pieter (12-3-2009 om 07:49)
Familie en brandweer veel sterkte.
Vanamn (11-3-2009 om 20:31)
Ja altijd erg en dan nog voor een goed doel, sterkte aande naabestaanden
Erwin (11-3-2009 om 20:31)
Sterkte op deze zware dag.
E. (11-3-2009 om 19:26)
Mensen gaat het zo snel, ik weet het nog als de dag van gisteren dat dat gebeurde. Familie, collega's en alle nabestaande heel veel sterkte.
Cookie-instellingen beheren