Weerbericht:
Van tijd tot tijd onweersbuien. Morgenmiddag veel regen
Verkeersinformatie:
11 files van totaal 33 km

Gewonden bij ongeluk met tractor Westdorpe

Toegevoegd: 11-03-2009, 21.01 uur
Gewonden bij ongeluk met tractor Westdorpe
Door: Tim Koster
WESTDORPE - Op de Middenweg in Westdorpe heeft dinsdagavond omstreeks 19.12 uur een aanrijding plaatsgevonden tussen een personenauto en een tractor.


De bestuurder van de tractor en een kind dat ook in de cabine zat, zijn door het ambulancepersoneel meegenomen naar het ziekenhuis in Terneuzen ter observatie. Ze zijn dezelfde avond nog uit het ziekenhuis ontslagen.

De bestuurder van de personenauto bleef ongedeerd. Over de oorzaak van het ongeval en de personalia van de betrokkenen is niets bekend.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Chantal (13-3-2009 om 15:50)
Matthijs....en wat voor wegen moeten we dan in onze polders gaan aanleggen om al die diepladers over heen te laten rijden? Moeten minimaal 2 baans wegen zijn voor vracht vervoer.Gaat onze waterschapsrekening fors omhoog denk ik..denk eens na joh,als die auto daar 60 had gereden was t niet gebeurd.
Frans (13-3-2009 om 15:30)
Wat een idiote reactie van die Matthijs. De automobilist moet gewoon beter uit z'n doppen kijken. Een tractor is groot en rijdt langzaam, dus zo moeilijk moet het niet zijn om die te ontwijken.
Jos (13-3-2009 om 14:18)
Mathijs het is echt maar een superdomme op merking!! er zijn heeeeel veel auto's die door de polder rijden die er niks hebben te zoeken.. die gaan hard rijden.. die zijn gevaarlijk trekkers nie!!
Werner (13-3-2009 om 11:09)
Wat is dat nou voor een opmerking? Enig idee hoeveel tractoren er rond rijden? En hoeveel diepladers je dan nodig hebt? En dan nog maar eens je produkt van het land zien te krijgen. Weet niet of dat u de weg weet te liggen maar dat is een POLDERweg dus daar mogen tractoren gewoon komen.
Robbie (13-3-2009 om 08:51)
Matthijs, echt weer een gedachte van iemand uit de stad, en als er iemand met zo'n dieplader wordt overreden dan wil je die diepladers zeker weer vervoeren op een andere dieplader? En alle auto's dan? gebeuren veel meer ongelukken mee.
Ronald (13-3-2009 om 07:45)
Auto's horen ook niet op een POLDERweg. Die horen op een AUTOWEG ;-) De Middenweg en aanpalende Eversdam zijn een echte racebaan voor veel verkeer tussen Zuiddorpe en omgeving en Sas van Gent - Belgie.
Cookie-instellingen beheren