Weerbericht:
Wisselend bewolkt en enkele (winterse) buien
Verkeersinformatie:
Geen files

Getuigenoproep na aanrijding Goes

Toegevoegd: 11-03-2009, 23.24 uur
Door: Roland de Jong
GOES - Op de Albert Joachimkade in Goes is vanmiddag een 14-jarige jongen uit die plaats gewond geraakt bij een aanrijding.


De jongen werd rond 16.30 uur aangereden door een automobiliste. De jongen kwam ten val doordat de auto zijn fietstassen raakte, waardoor hij uit balans raakte. Hij raakte gewond aan zijn knie en liep schaafwonden op aan zijn gezicht.

De automobiliste stapte uit en vroeg aan de jongen hoe het ging maar liep vervolgens weg. De politie is op zoek naar getuigen van deze aanrijding. Zij worden verzocht contact op te nemen met 0900-8844.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
B. (12-3-2009 om 16:43)
Als de automobiliste niet weg gegaan was @ja/ja had er kunnen staan: raakten de tassen de auto. maar ze is weggegaan, en heeft kennelijk geen gegevens achtergelaten. Dus tot nu toe klopt het verhaal van de jongen! nou knul, erg vervelend zo. Beterschap!!!
Fietser (12-3-2009 om 13:39)
Wat een reactie van ja/ja, veel automobilisten gaan te krap om fietsers heen. Ze passeren nog gauw even en hebben dan te weinig ruimte. Fietstassen zijn stug en daardoor krijg je een zetje waardoor je je balans kwijt raakt. Flink bekeuren, in Frankrijk is een afstand van 1,5 mtr de vereiste.
Jan (12-3-2009 om 10:09)
Deze reactie slaat dus weer 100% op niks, u weet ook niet wat er gebeurt is. dus u kunt er geen oordeel over geven, mosckovits is 1) een beetje duur 2) nergens voor nodig omdat we nergens iets lezen over eeen rechtzaak oid..
Ja/Ja (12-3-2009 om 07:13)
Raakte de fietstassen misschien de auto? Niet zogauw schrijven dat de auto de fietstassen raakte. Jongen sterkte met je schrammen. Of willen je ouders geleden schade vergoeding? Neem Moscowitsch. Nieuwe fiets -nieuwe fietstassen-nieuwe jas -nieuwe-broek enz.
Cookie-instellingen beheren