Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Politie stelt onderzoek in naar gestolen pinpas

Toegevoegd: 29-12-2005, 21.47 uur
Door: Politie Zeeland

MIDDELBURG - Politie Zeeland stelt een onderzoek in naar een gepleegde diefstal vanmiddag rond 12.30 uur, in de omgeving van de Markt in Middelburg.

Een 55-jarige vrouw uit Middelburg was aan het winkelen toen zij er ineens achter kwam dat haar portemonnee uit haar tas was weggenomen. Zij is de bankpas, die in de portemonnee zat, meteen gaan blokkeren en kwam toen tot de ontdekking dat er, in de korte tijd dat de pas nog maar weg was, ongeveer 1000 euro van haar bankrekening was opgenomen.

In de portemonnee zelf zaten ook nog enkele tientallen euro’s. Vermoedelijk heeft/hebben de dader(s) de vrouw in de gaten gehouden toen zij ergens haar pincode intoetste. De politie adviseert dan ook om altijd uw pincode af te schermen als men deze intoetst en er bedacht op te zijn dat er geen mensen “mee kunnen kijken” bij het intoetsen van de code.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren