Weerbericht:
Enkele buien, geleidelijk droog en zonnige perioden
Verkeersinformatie:
13 files van totaal 37 km

Softdrugs in beslag genomen en boete

Toegevoegd: 12-03-2009, 14.45 uur
Door: Laurens Jobse
SLUIS - Van een 27-jarige man uit Knokke (B) is gisteravond ruim 8 gram hennep in beslag genomen. De man is beboet omdat hij meer bezat dan een "gebruikershoeveelheid".


De man reed in een auto over de Nieuwstraat in Sluis en werd gecontroleerd door agenten van de Zeeuwse politie. Tijdens de controle roken de agenten hennep en zij hebben de uitlevering gevorderd van alle aanwezige softdrugs. De man uit Knokke haalde 7 zakjes hennep tevoorschijn. Omdat dit meer is dan een "gebruikershoeveelheid" is hij aangehouden.

Hij heeft op het politiebureau een verklaring afgelegd. De agenten hebben overleg gepleegd met de officier van justitie en die bepaalde dat de man een boete moest betalen van € 100,-. Toen hij dat had gedaan mocht hij de straat weer op.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Zoop (12-3-2009 om 17:02)
Weer zo een junktoerist, mag ik aannemen dat zijn drugs toch ook nog in beslag is genomen ?
Cookie-instellingen beheren