Weerbericht:
Vandaag droog, morgen regen
Verkeersinformatie:
2 files van totaal 6 km

Bromfietsers met drugs betrapt in Aardenburg

Toegevoegd: 13-03-2009, 07.49 uur
Door: Roland de Jong

AARDENBURG - De politie heeft donderdagavond in Aardenburg twee mannen op een brommer betrapt die in het bezit waren van soft- en harddrugs.


De twee reden rond 21.45 uur over de Sluiseweg. Agenten merkten op dat het brommertje geen kentekenplaat en achterverlichting had. Daarom werd de achtervolging ingezet. Op de brommer bleken twee mannen van 18 en 20 jaar oud uit Zeebrugge (B) te zitten. Zij verklaarden naar de coffeeshop te zijn geweest waarop de politie de uitlevering vorderde van alle aanwezige drugs.

Hierop kwam niet alleen softdrugs boven tafel. De 20-jarige had ook een zakje cocaïne en heroïne bij zich. De twee konden zich niet legitimeren dus zodoende werden ze aangehouden.

Ze krijgen bekeuringen voor het niet voeren van verlichting, het rijden zonder rijbewijs en het kunnen niet tonen van een legitimatiebewijs. Er wordt proces-verbaal opgemaakt voor het bezit van de drugs.

De drugs zijn vernietigd.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
M,v (13-3-2009 om 15:36)
Mooizo, pak die lui maar aan! Nu nog hopen dat ze de boetes betalen ;)
Cookie-instellingen beheren