Weerbericht:
Overdag eerst zon, vanaf vanavond bewolkt en van tijd tot tijd (mot)regen
Verkeersinformatie:
5 files van totaal 19 km

Dronken man botst met geleende auto

Toegevoegd: 13-03-2009, 07.58 uur
Door: Roland de Jong

ZIERIKZEE - Een 40-jarige dronken Rotterdammer heeft gisteravond in de Julianastraat in Zierikzee de nodige schade veroorzaakt in een auto die niet van hem was.


De man had de auto geleend van een vriendin en was rond 23.25 uur, terwijl hij eigenlijk veel te diep in het glaasje had gekeken, in de auto gestapt en weggereden. Agenten kregen een melding door over schade in de Julianastraat en namen daarop een kijkje.

In de straat lagen brokstukken van een verkeersgeleider over de hele breedte van de straat. Ook lag er een kentekenplaat bij die later afkomstig bleek van de auto waar de dronken man in reed.Getuigen hadden de man zien rijden met een heel rookgordijn achter zich aan. Toen zij de man aanspraken en deze uit zijn auto kwam was hij zo onvast ter been dat hij op zijn gezicht in de slootkant viel. Uit de auto liep ondertussen de diesel en koelvloeistof zo de straat op, dus die was behoorlijk beschadigd.

De 40-jarige is door de agenten overgebracht naar het politiebureau. De getuigen hebben een verklaring afgelegd. De verdachte wenste echter niet mee te werken aan het onderzoek. Uiteindelijk stemde hij toch in met het maken van een ademanalyse. Daaruit bleek dat hij drie keer te veel gedronken had. Van de man was overigens het rijbewijs al sinds 2007 ongeldig verklaard.

De auto is weggetakeld. Tegen de man wordt proces-verbaal opgemaakt.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Alex (13-3-2009 om 13:22)
Die vriendin zal er wel gelukkig mee zijn denk ik ... maar heb je geen rijbewijs meer en dan nog zulke actie's uithalen.... Je zou er maar door worden aangereden, dan heb je de poppen pas aan het dansen..
Cookie-instellingen beheren