Weerbericht:
Vrij helder, morgen overwegend bewolkt en af en toe regen
Verkeersinformatie:
Geen files

Westenschouwen zoekt strandwachten

Toegevoegd: 13-03-2009, 10.42 uur
Door: Roland de Jong
WESTENSCHOUWEN - De Strandreddingsbrigade Westerschouwen is voor het komende zomerseizoen druk op zoek naar nieuwe strandwachten.


De strandbrigade bewaakt in de zomermaanden vanuit drie reddingsposten de circa 21 kilometer lange kuststrook van Schouwen-Duiveland. De reddingsbrigade heeft twee hoofdtaken; de eerste is het voorkomen van verdrinkingen door preventief te patrouilleren. De tweede taak is het verlenen van eerste hulp bij ongevallen en het informeren over de veiligheid op het strand en in zee.

De organisatie zoekt mensen die minimaal 16 jaar oud zijn en een dienstverlenende, sportieve instelling hebben. Het is geen vereiste om reddingsbrevetten of een EHBO-diploma te hebben. Tijdens het seizoen worden hiervoor cursussen geboden.
 
Meer informatie is te vinden op de website http://www.strandreddingsbrigade.nl/. Geïnteresseerden kunnen bellen met 076-8881915 of mailen naar [email protected].


Locatie op de kaart

Laatste nieuwsvideo's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren