Weerbericht:
Bewolkt, af en toe (mot)regen. Morgen af en toe zon
Verkeersinformatie:
2 files van totaal 9 km

Toekomst TRC voorlopig niet in gevaar

Toegevoegd: 13-03-2009, 15.03 uur
Door: Roland de Jong

VLISSINGEN - De toekomst van het brandweertrainingscentrum in Vlissingen komt door de komst van het nieuwe oefencentrum in de Terneuzense Koegorspolder vooralsnog niet in gevaar. Dat zegt Sjaak Vermeulen, Hoofd Opleiding en Vorming van de Stadsgewestelijke brandweer Vlissingen-Middelburg.


Geruchten dat het centrum zou moeten sluiten, bestrijdt hij. “Sterker nog, wij zijn bezig met een onderzoek hoe wij nog sterker de toekomst in kunnen. De contracten voor de huur van de grond zijn met Zeeland Seaports in december 2009 langjarig verlengd. Ook de gemeente Vlissingen wil het centrum absoluut behouden.”
Partners
Volgens Vermeulen zorgt met name de samenwerking met Brandweertrainingen.nl en De Ruijter Training & Consultancy (DRTC) ervoor dat het voortbestaan van het Vlissingse 'TRC' voorlopig niet in gevaar komt. “DRTC heeft bijvoorbeeld een groot belang bij het voortbestaan van het ons centrum”, aldus Vermeulen.


Locatie op de kaart

Laatste nieuwsvideo's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren