Weerbericht:
Van tijd tot tijd onweersbuien. Morgenmiddag veel regen
Verkeersinformatie:
7 files van totaal 19 km

Gewonde bij ongeluk Sloeweg sHeerenhoek

Toegevoegd: 13-03-2009, 19.13 uur
Gewonde bij ongeluk Sloeweg sHeerenhoek
Door: Roland de Jong
'S-HEERENHOEK - Bij een ongeluk op de Sloeweg in 's-Heerenhoek is vrijdag aan het begin van de avond één persoon gewond geraakt.


Het slachtoffer reed rond 18.10 uur over de Sloeweg (N62) komende uit de richting van 's-Heerenhoek en gaande in de richting van Heinkenszand. Door nog onbekende oorzaak reed de automobilist(e) in een sloot.

Aanvankelijk gingen de hulpdiensten uit van een aanrijding met beknelling, maar hiervan bleek geen sprake te zijn. De gewonde is met een ambulance naar een ziekenhuis gebracht.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Sanne (16-3-2009 om 12:10)
Er was geen motor rijder bij betrokken, ik ben met mijn rechtervoorwiel in de berm gekomen en zo in de sloot beland..
Jan (15-3-2009 om 14:01)
Bax wat heeft een motor riider hier nu weer mee te maken gr een MOTORRIJDER
Marina (15-3-2009 om 11:42)
Motorrijders mogen hier ook niet inhalen, dubbele streep met een groene lijn. Heeft mogelijk niets met dit ongeval te maken, bestuurder niet goed opgelet en de macht over het stuur verloren. Anderzijds waren er getuigen die dit kunnen bevestigen? Is een drukke weg en tijd dat ie verbreed wordt
B. (15-3-2009 om 07:59)
Zo te zien vrijwel direct na de stoplichten de sloot in gedraaid...Dit is een redelijk veilige weg ja,maar dat heeft met dit ongeluk weinig te maken. Maar een ongeluk zit m in een klein bochtje in dit geval.Hoop dat de verwondingen meevallen. Sterkte en beterschap!
Bax (14-3-2009 om 02:48)
Ken deze weg goed, op zich geen gevaarlijke weg, bermen zijn wel modderig dus als je per ongelijk met 1 wiel daar in komt dat slip je zo de sloot in. Op deze weg word ik ook altijd ingehaald door motorrijders, verbaasd met altijd dat, dat goed gaat
Cookie-instellingen beheren