Weerbericht:
Rustig en vrij zonnig najaarsweer
Verkeersinformatie:
3 files van totaal 9 km

Twee gewonden bij frontale botsing

Toegevoegd: 13-03-2009, 22.03 uur
Door: Manfred Berrevoets
VLISSINGEN - Bij een ongeval op de Boulevard Evertsen in Vlissingen zijn vrijdagmiddag twee personen gewond geraakt.

Rond tien over half vijf haalde een 22-jarige man uit Vlissingen op zijn scooter een auto in en kwam hierbij op het fietsersgedeelte terecht. Hierbij botste de man frontaal tegen een tegemoetkomende 69-jarige fietser, eveneens afkomstig uit Vlissingen.


Beide bestuurders kwamen ten val. De fietser liep verwondingen op aan onder andere zijn hoofd oog en been. De scooterbestuurder raakte ernstig gewond aan zijn duim.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Fietser (15-3-2009 om 11:38)
Weer een scooterrijder die een auto inhaalt op een moment dat het niet uitkomt. Gelukkig zijn ze binnen de bebouwde kom van het fietspad, maar nu rijden ze fietsers aan bij het inhalen van een auto. Was de gereden snelheid van de auto te laag en/of had ie geen tijd om er even achter te blijven?
Cookie-instellingen beheren