Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
34 files van totaal 114 km

Wilde achtervolging in Middelburg

Toegevoegd: 14-03-2009, 14.38 uur
Door: Manfred Berrevoets
MIDDELBURG - De politie heeft zaterdagochtend rond 12.30 uur na een wilde achtervolging door Vlissingen, Oost-Souburg en Middelburg een 34-jarige man uit Middelburg aangehouden.


De achtervolging begon in Vlissingen. De politie was daar om de man aan te houden in verband met een bedreiging in de relationele sfeer die afgelopen week plaatsvond.

Toen de man in de gaten kreeg dat de politie hem wilde aanhouden ging hij er met de auto vandoor. De verdachte reed eerst naar Oost-Souburg en daarna door naar Middelburg. Aan de Saffier in Middelburg zette hij zijn voertuig neer en rende er vandoor.



De politie startte een zoekactie en kon de man later met een arrestatie-eenheid aanhouden in een woning aan de Saffier in Middelburg. De auto waarin de man is gevlucht is in beslag genomen.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Fox (14-3-2009 om 19:44)
De politie heeft erg goed opgetreden tegen zo'n mafkees. Ik snap niet dat ze zo'n gek niet gelijk uit zijn voeding knallen. Beste Tony, de politie is er ook voor jou.... maar dan natuurlijk niet zeggen dat jij zo een reactie heb geplaatst, want dan komen ze niet.
Saveertje (14-3-2009 om 19:02)
Ik zag hem volop door een paal heen rijden voor mijn huis. gelukkig dat er toen niemand is gewond geraakt
Jennymenheere (14-3-2009 om 17:49)
Het heeft lang geduurd voor ze hem te pakken hadden want het begon rond 11.00u vanmorgen op het bellamypark .daar is hij als een gek 2 maal rond gescheurd met 4 politieauto,s achter hem aan.
Mel (14-3-2009 om 17:21)
De politie onze veiligheid in gevaar gebracht voor niets? onzin en zwaar overdreven!!!! ze hebben gedaan wat ze moesten doen juist voor de veiligheid. als ze dat niet hadden gedaan dan stond hier bij de reacties: de politie doet ook nooit wat. het is niet snel goed tegenwoordig. erg jammer
RJ (14-3-2009 om 17:16)
Wij wonen tegenover het huis waar de man is aangehouden. Met schilden en kogelvrije vesten zijn ze naar binnen gegaan. De auto stond beschadigd voor het huis,waar hij binnen was,om de straat in te komen heeft hij een paaltje geramd. De man was vuurgevaarlijk,gelukkig geen slachtoffers gevallen.
Nico (14-3-2009 om 17:13)
Het verbaasd me wel dat die auto het zo lang volgehouden heeft. De hele karavaan heeft mij een paar keer gepasseerd, en iedere keer klonk de motor slechter, kwam er meer pikzwarte rook uit de uitlaat en de koppeling had het zo te ruiken ook zwaar.
Cookie-instellingen beheren