Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
7 files van totaal 26 km

Wilde achtervolging in Middelburg

Toegevoegd: 14-03-2009, 14.38 uur
Door: Manfred Berrevoets
MIDDELBURG - De politie heeft zaterdagochtend rond 12.30 uur na een wilde achtervolging door Vlissingen, Oost-Souburg en Middelburg een 34-jarige man uit Middelburg aangehouden.


De achtervolging begon in Vlissingen. De politie was daar om de man aan te houden in verband met een bedreiging in de relationele sfeer die afgelopen week plaatsvond.

Toen de man in de gaten kreeg dat de politie hem wilde aanhouden ging hij er met de auto vandoor. De verdachte reed eerst naar Oost-Souburg en daarna door naar Middelburg. Aan de Saffier in Middelburg zette hij zijn voertuig neer en rende er vandoor.



De politie startte een zoekactie en kon de man later met een arrestatie-eenheid aanhouden in een woning aan de Saffier in Middelburg. De auto waarin de man is gevlucht is in beslag genomen.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Kor (14-3-2009 om 17:11)
Ik denk dat Tony het niet helemaal heeft begrepen De Politie kan toch moeilijk zo iemand laten gaan. de gene die vlucht voor de politie die zit fout. Als je niets hebt misdaan hoef je ook niet te vluchten
B@s (14-3-2009 om 17:04)
@ Ik (om 16:25 uur) en Tony van breskens (om 16:48 uur) Het is ook nooit goed hé wat de politie doet. Waren ze er niet achteraan gegaan hadden jullie ook weer commentaar kunnen leveren. Je kan het ook eens positief proberen te bekijken in plaats van alles in een negatief daglicht te stellen.
Arnoud (14-3-2009 om 17:02)
Ik heb ze ook door paauwenburg zien scheuren, arrestatieteam van 6 grijze bmw's en een busje. Ze reden met gillende sirene's 70 tot 80 km waar je 30 mag. Blij dat ze die gozer te pakken hebben gekregen.
Tony van breskens (14-3-2009 om 16:48)
Idd het is schandalig dat de politie de veiligheid van burgers om eigenlijk niets zo in gevaar brengt mischien moeten ze eens van de james bond iedeaal af en gewoon weer dienstklopper worden waar ze voor betaaldt worden
J (14-3-2009 om 16:42)
Goed dat ze hem hebben kunnen pakken, zonder dat er ongelukken zijn gebeurd. Als hij vuurwapen gevaarlijk was dan had het ook anders kunnen aflopen!
Ik (14-3-2009 om 16:25)
Dat die flikken daar achter aan gaan als het zo druk op de weg is .
Cookie-instellingen beheren