Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Wilde achtervolging in Middelburg

Toegevoegd: 14-03-2009, 14.38 uur
Door: Manfred Berrevoets
MIDDELBURG - De politie heeft zaterdagochtend rond 12.30 uur na een wilde achtervolging door Vlissingen, Oost-Souburg en Middelburg een 34-jarige man uit Middelburg aangehouden.


De achtervolging begon in Vlissingen. De politie was daar om de man aan te houden in verband met een bedreiging in de relationele sfeer die afgelopen week plaatsvond.

Toen de man in de gaten kreeg dat de politie hem wilde aanhouden ging hij er met de auto vandoor. De verdachte reed eerst naar Oost-Souburg en daarna door naar Middelburg. Aan de Saffier in Middelburg zette hij zijn voertuig neer en rende er vandoor.



De politie startte een zoekactie en kon de man later met een arrestatie-eenheid aanhouden in een woning aan de Saffier in Middelburg. De auto waarin de man is gevlucht is in beslag genomen.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Middelburg (14-3-2009 om 15:55)
We stonden vamochtend met de auto bij de stoplicht bij macdonalds toen we werden in gehaald als een gek door die auto hij ging zo hard en nog vol door rood ook dat er geen ongelukken zijn gebeurd dat is een geluk
Stroo (14-3-2009 om 15:40)
Het leek wel een film zoals ze hier op volle vaart door Oost-souburg kwamen racen.
Willem (14-3-2009 om 15:34)
Was het een rode auto want ik zat politsie in een geheime auto door scheldestraat rijden
Bep (14-3-2009 om 15:16)
Heb alles door de paulkrugerstraat zien vliegen ,want het was geen rijden meer. als een gek reed hij ervan door ,dat er geen ongelukken zijn gebeurd mag een wonder heten , opsluiten en nooit meer vrijlaten.
Willie (14-3-2009 om 15:08)
Als een gek ging die tekeer!
Cookie-instellingen beheren