Weerbericht:
Zeer warm zomerweer, morgen toenemende kans op onweer
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 6 km

Wilde achtervolging in Middelburg

Toegevoegd: 14-03-2009, 14.38 uur
Door: Manfred Berrevoets
MIDDELBURG - De politie heeft zaterdagochtend rond 12.30 uur na een wilde achtervolging door Vlissingen, Oost-Souburg en Middelburg een 34-jarige man uit Middelburg aangehouden.


De achtervolging begon in Vlissingen. De politie was daar om de man aan te houden in verband met een bedreiging in de relationele sfeer die afgelopen week plaatsvond.

Toen de man in de gaten kreeg dat de politie hem wilde aanhouden ging hij er met de auto vandoor. De verdachte reed eerst naar Oost-Souburg en daarna door naar Middelburg. Aan de Saffier in Middelburg zette hij zijn voertuig neer en rende er vandoor.De politie startte een zoekactie en kon de man later met een arrestatie-eenheid aanhouden in een woning aan de Saffier in Middelburg. De auto waarin de man is gevlucht is in beslag genomen.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Zoop (15-3-2009 om 10:52)
Een beetje erg wilde en risicovolle achtervolging, terwijl ze al weten wie ze moeten hebben. het is niet of zoiemand ineens kan verdwijnen toch ? kan je later dus oppakken zonder dukes of hazzard achtervolging met levensgevaarlijke momenten voor omstanders. of was het echt nodig ?
Souburger (15-3-2009 om 00:13)
@Margie: wat als hij nu een wapen ( weet niet of hij deze bij had) had en mensen zou neerschieten.... Beter iets te veel dan te weinig... Goed werk geleverd agenten!
Margie (14-3-2009 om 20:45)
Ja ik liep ook in de paulkrugerstraat,wist ook niet wat ik zag,het is goed dat er politie was,maar dit was wel heel erg,de achtervolging,tikkeltje overdreven.maar ja laat ze hem maar opsluiten.
Denise (14-3-2009 om 20:05)
Heb alles van men balkonetje zitten bekijken .. hij mag blij wezen toen die over de parelplein reed dat der geen kinderen speelden ..
Dominique (14-3-2009 om 19:59)
Vind alleen wel dom vluchten en je dan verstoppen in huis waar de auto staat, dan schrijven ze te voet verder gevlucht. dan was ie vast te moe om verder te lopen. woon sinds jan 2009 hier. dacht rust. niet dus. petje af voor agenten, mensen die over veiligheid zeuren overdreven. grt D.
Dominique (14-3-2009 om 19:58)
Heb alleen het einde mee gekregen. auto kwam tot stil stand voor mijn voordeur. 2 meter verder en stond in me hal. agenten hebben hun werk goed gedaan. alleen 1 agent vermaande me dat ik niet door me raam naar buiten mocht kijken zei als jij me huur betaal heb je wat te vertellen. eind goed al goed
Cookie-instellingen beheren