Weerbericht:
Zeer warm zomerweer, toenemende kans op onweer
Verkeersinformatie:
13 files van totaal 47 km

Man over de kop bij ongeval Dreischor

Toegevoegd: 14-03-2009, 16.31 uur
Door: Manfred Berrevoets
DREISCHOR - Bij een ongeval op de Zuiddijk in Dreischor is vrijdagavond een 25-jarige automobilist uit de gemeente Schouwen-Duiveland met zijn auto meerdere malen over de kop geslagen.

Het eenzijdige ongeval vond rond 22.40 uur plaats toen de man over de Zuiddijk reed komende uit de richting van Nieuwerkerk en gaande in de richting van Dreischor. In een bocht naar links vloog hij, vermoedelijk door een te hoge snelheid, uit de bocht, sloeg meerdere malen over de kop en kwam in de berm tot stilstand.


De man raakte niet gewond, zijn auto raakte totaal vernield.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Japie flitspaal (15-3-2009 om 16:59)
Tja, het is bekend dat er veel eenzijdige ongevallen gebeuren, het vorig jaar hier in oost- Zeeuwsvl. minstens 3 doden, en maar hard blijven rijden met zijn allen, rijbewijs van wegmisbruikers voorgoed invorderen,diegene die het hiermee oneens zijn: praat eens met nabestaanden van verongelukten.
Mooi zo (15-3-2009 om 15:54)
Gelukkig niet gewond. !!!
Dreister (14-3-2009 om 19:31)
Het zal wel weer niet zacht gegaan zijn. Meerdere malen over de kop en toch niet gewond. Hopelijk leer je er goed van !
Zachtjes dan (14-3-2009 om 18:27)
Tja, als je niet hard KAN rijden, moet je het zachtjes proberen. Dus geef deze jongen een 45 KM autootje, dan kan er al veel minder gebeuren toch? En misschien is ie daar wel heel blij mee. In ieder geval was de snelheid van een gewone auto toch iets te hoog gegrepen voor deze jongen.
Cookie-instellingen beheren