Weerbericht:
Vandaag af en toe zon, een enkele bui en een stevige wind
Verkeersinformatie:
2 files van totaal 4 km

Boetes bij controles Zeeuws Vlaanderen

Toegevoegd: 15-03-2009, 16.44 uur
Door: Manfred Berrevoets
MIDDELBURG - De politie Zeeland heeft vrijdag op verschillende locaties in de gemeente Sluis een verkeerscontroles gehouden.


Tussen 15.00 uur en 18.00 uur is er gecontroleerd op de N251 bij Ede. Hierbij zijn er 11 bekeuringen uitgeschreven voor onder andere het niet dragen van de autogordel, het niet kunnen tonen van een rijbewijs en geen voorrang verlenen aan het verkeer van rechts.

Tussen 18.00 uur en 22.00 uur is er gecontroleerd aan de Rondweg (N253) in Sluis. Hierbij zijn 6 bekeuringen uitgeschreven voor onder meer het niet dragen van de autogordel en het rijden onder invloed. Tevens is een automobilist bekeurd voor het in bezit hebben van 10 gram softdrugs.


Naast deze controles heeft de politie tijdens een surveillance in Oostburg bekeuringen uitgeschreven voor openbaar dronkenschap en het fietsen zonder verlichting.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren