Weerbericht:
Wisselvallig en vrij koel zomerweer
Verkeersinformatie:
Geen files

Motorrijder botst frontaal op auto

Toegevoegd: 15-03-2009, 16.52 uur
Foto 7 van 8

Foto's


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Dochter van auto inzittenden (16-3-2009 om 02:26)
Gelukkig dat het met mijn ouders naar omstandigheden goed gaat. De motor reed inderdaad te hard. Waardoor hij op de verkeerde weghelft kwam. Mensen(Ook autobestuurders enz)hou je toch aan de snelheid en wees alert op de weg! Het kan allemaal in een FLITS voorbij zijn en dan is het te LAAT
Camader (15-3-2009 om 23:31)
Je snapt het inderdaad niet dat mensen zo snel meningen geven. Kan ook zijn dat de motorrijder door een gladde plek reed op asfalt of de autobestuurder de bocht afsneed en de motorrijder die wilde ontwijken en daardoor op de andere weghelft ging rijden. Wanneer doet men eens wat aaneen Veilige weg?
Walchenaar (15-3-2009 om 22:06)
Weer dezelfde reacties op dezelfde ongelukken op dezelfde weg. weer slap gepraat over het bekende probleem nl te hard rijdende coureurs op de openbare weg. wees reeel ze rijden daar als gekken gaat het mis weer de wegbeheerder fout ,nee je rijdt zelf !!!!!
Bax (15-3-2009 om 21:46)
@monique met alle respect er geld daar een adviessnelheid van 30 km per uur. beweert u dat de motorrijder die daar vorig jaar verongelukt is een snelheid had die rond die adviessnelheid lag? Ik betreur alle ongelukken die met motorrijders plaatsvinden laat daar geen misverstand over bestaan
Bewoner (15-3-2009 om 21:45)
1e mooie zondag van het seizoen en gelijk prijs! Welkom op de Polredijk: nog 9 maanden te gaan tot 2010! Hoeveel ongelukken en slapeloze nachten staan ons nog te wachten? Onze teller voor 2009 staat nu op 4 ongelukken (1 dode, 2 gewonden). Wij raken het flink BEU, ik hoop jullie ook!
Aanwonende (15-3-2009 om 21:16)
Weer het zoveelste ongeluk en hoeveel moeten er nog volgen.Wij zijn het meer dan zat al die hard scheurende motor rijders en zeker op zondag en in het weekend de nachten voor de zogenaamde wedstrijden.gelukkig dit keer geen doden. POLITIE DOE ER WAT AAN!!!!
Cookie-instellingen beheren