Weerbericht:
Wolkenvelden, hier en daar ook zon.
Verkeersinformatie:
20 files van totaal 56 km

Motorrijder botst frontaal op auto

Toegevoegd: 15-03-2009, 16.52 uur
Motorrijder botst frontaal op auto
Door: Manfred Berrevoets
VROUWENPOLDER - Bij een ongeval op de Polredijk ter hoogte van Vrouwenpolder is zondagmiddag een 29-jarige motorrijder uit Yerseke frontaal op een auto gebotst. Twee personen raakten gewond.


Het ongeval vond rond half vier plaats ter hoogte van de Rijkebuurtweg. In een bocht kwam de motorrijder te val, gleed over de weg en kwam in botsing met een personenauto die uit tegenovergestelde richting kwam en werd bestuurd door een 52-jarige Oost-Souburger. Door de botsing vloog de personenauto in brand. De brandweer heeft deze met een brandblusser geblust.

De motorrijder is met verwondingen aan zijn pols en been overgebracht naar het ziekenhuis. Een inzittende van de personenauto, een 39 jarige vrouw is ter controle overgebracht naar het ziekenhuis.

De oorzaak van het ongeval is nog niet bekend, de politie doet hier onderzoek naar.


Foto's


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
CB-1 (16-3-2009 om 10:09)
Volgens getuigen en sporen (zie 1na laatste foto) was de motorrijder al in de bocht onderuit gegaan voordat de motor de auto raakte. Bij 2x 30km /uur is de klap 60km... Sterkte voor alle betrokkenen.
ZMVC (16-3-2009 om 09:34)
@ Anoniem : Sluit de weg dan ook direct af voor auto's. Eerlijk is eerlijk, ook ik ben de tel een beetje kwijt geraakt, maar als me ik niet vergis zijn er in 2008 meer auto's dan motors verongelukt op de Polredijk.
Jobbie bobbo (16-3-2009 om 09:22)
Weer een fraai staaltje motorbeheersing van deze knul. ken maar weinig mensen die fatsoenlijk een motor kunnen besturen, de meesten zijn angsthazen die als ze gaan racen alle beginnersfouten maken zonder dat ze het zelf weten, dit is typisch "'te wijd gaan in de bocht"' kan je leven kosten
Anoniem (16-3-2009 om 08:42)
Heel simpel: POLREDIJK AFSLUITEN VOOR MOTERRIJDERS!
Mevr Adan (16-3-2009 om 08:33)
Direct rijbewijs inrekken en hoge boete, die aso's rijden elke zondag als het een beetje mooi weer is iedere automobilist de stuipen op het lijf. Ga naar Zandvoort als je je niet aan de snelheid kan houden, of ga postzegels verzamelen als je niet kunt motorrijden!
Yep Glijk (16-3-2009 om 07:33)
WAT [!!!!] is de meerwaarde van de meeste van deze reacties???????? 0,0%!!!!!!! We moeten ZEKER niet ALLE moter ONGELUKKEN over en kam scheren. Alle betrokkenen STERKTE !!!!!
Cookie-instellingen beheren