Weerbericht:
Half tot zwaar bewolkt en enkele buien, morgen overdag perioden met zon
Verkeersinformatie:
Geen files

Man opgepakt voor mensensmokkel

Toegevoegd: 15-03-2009, 19.00 uur
Door: Roland de Jong

MIDDELBURG - De marechausse heeft vrijdag een 39-jarige Sri Lankaanse man aangehouden wegens mensensmokkel.


De man liep tegen de lamp tijdens een grootscheepse controle van de Koninklijke Marechaussee rond de grensovergangen in Zeeuws-Vlaanderen. De Sri Lankaan probeerde een 37-jarige landgenoot ons land in te smokkelen. De 37-jarige is in vreemdelingenbewaring geplaatst. De ander werd meegenomen naar het bureau.

Tijdens de controle werden ook diverse mensen aangehouden wegens het rijden onder invloed. Eén van hen bleek al voor de zevende keer achter het stuur te zitten met een slok op. Deze bestuurder mocht zijn rijbewijs direct inleveren.

De Marechausse inde ook zeventien openstaande boetes en drie vonnissen. In totaal werden er achttien nieuwe boetes uitgeschreven.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren