Weerbericht:
Perioden met zon, later op de dag in het midden en zuiden buien
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 8 km

Vernieler aangehouden in Vlissingen

Toegevoegd: 15-03-2009, 19.11 uur
Door: Roland de Jong
VLISSINGEN - De politie heeft zaterdagavond drie jongens opgepakt op verdenling van vernieling. Eén van de drie bleek daadwerkelijk iets gedaan te hebben. De anderen waren alleen aanwezig tijdens de vernielingen.


De politie kreeg de melding van de vernielingen rond 23.10 uur binnen. Op de Chopinlaan waren van meerdere geparkeerde auto's de buitenspiegels afgetrapt. Rond 23.20 uur wist de politie het drietal in de directe omgeving aan te houden.

De drie, allen 16 jaar oud en afkomstig uit Vlissingen, werden meegenomen naar het bureau. Daar bekende één van de jongens de spiegels in zijn eentje te hebben vernield. De andere jongens bleken niets vernield te hebben. Zij waren er alleen bij.

Tegen de bekennende jongen is proces-verbaal opgemaakt.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
MotoRob (16-3-2009 om 18:11)
Goed dat hij gepakt is, dan weten de gedupeerden op wie ze de schade kunnen verhalen. Jongens, ga eens iets nuttigs doen met jullie vrije tijd, dit slaat echt nergens op.
Dima (16-3-2009 om 08:01)
Jongen van 16 !! moeten jouw vrienden op deze manier tegen jou gaan opkijken? En toeschouwers [ook beide 16!]- konden jullie deze 'vriend' niet aan om te laten stoppen met vernielen?? Jongens GA IETS PRESTEREN EN HOUD OP MET DEZE IDIOTE TIJDSBESTEDING!! Laat jullie agressie los op een boksbal !!
Cookie-instellingen beheren