Weerbericht:
Ook morgen veel zon en iets warmer dan vandaag
Verkeersinformatie:
4 files van totaal 11 km

Jongen geeft valse identiteit op

Toegevoegd: 16-03-2009, 22.08 uur
Door: Roland de Jong
TERNEUZEN - Een 17-jarige jongen uit Terneuzen is vanmiddag door de politie aangehouden omdat hij valse identiteitsgegevens verstrekte.


De jongen had een bekeuring gekregen op de Alvarezlaan in zijn woonplaats. Toen agenten hem vroegen naar zijn identiteitskaart zei hij dat hij deze niet bij zich had. Hij gaf een valse naam en een vals adres aan de agenten op.

Helaas voor hem konden de agenten in de Gemeentelijke Basisadministratie nagaan dat de gegevens niet klopten. De jongen is aangehouden en overgebracht naar het politiebureau. Na verhoor is de jongen weer op vrije voeten gesteld. Tegen hem wordt proces-verbaal opgemaakt.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Marinet (17-3-2009 om 17:01)
Ik denk dat deze leugens bij deze jongeman niet voor de eerste keer gebeurt,als je dit op een leeftijd van 17 jaar doet,wat zal hij dan op oudere leeftijd verzinnen.
Henri (17-3-2009 om 09:56)
Vroeger kon dat maar nu trappen ze er toch niet meer in. Kost je nog een boete ook.
B. (16-3-2009 om 23:03)
Toen kwam er nog een bekeuring boven op. SLIM!
Cookie-instellingen beheren