Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Dader diefstallen woonzorgcentrum opgepakt

Toegevoegd: 17-03-2009, 13.06 uur
Door: Laurens Jobse
TERNEUZEN - De politie Zeeland heeft donderdag rond 07.30 uur een 18-jarige vrouw uit Terneuzen aangehouden. Ze heeft in de periode van 6 februari tot 4 maart een vijftal diefstallen gepleegd in het woonzorgcentrum aan de Rodenbachstraat in Terneuzen.


De vrouw was werkzaam in het woonzorgcentrum en werkte bij verschillende bewoners.

In deze zaak werd er samengewerkt door de wijkpolitie, de directie van het woonzorgcentrum, derecherche en de Forensische opsporing.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Wizz (18-3-2009 om 00:52)
@ bep.. dat vind ik ook wel een goeie..Beter dan meteen opsluiten enzo. wat mensen al snel zeggen..niet dat je dit goed kan praten. maar het probleem moet worden opgelost, en niet verplaatsen ( dmv opsluiting) en uitstellen.
Marinet (17-3-2009 om 16:50)
Dit is nooit goed te praten,maar gezien de leeftijd denk ik dat zoiets veel meer gebeurd,confronteer de persoon wat het vertrouwen betreft bij die mensen wat de gevolgen zijn waar van ik denk dat zoiets tot verleden behoort.
Bep (17-3-2009 om 14:08)
Laat haar persoonlijk haar excuus aan de bestolen bewoners aanbieden . vaak bij het zien van de emoties van de bewoners en de schaamte van wat ze heeft aangericht , voldoende om dit nooit meer te doen .
Miranda (17-3-2009 om 13:24)
Dit kan natuurlijk niet. Goed dat ze gepakt is.
Cookie-instellingen beheren