Weerbericht:
Wolkenvelden. In de namiddag (onweers)buien. Morgen een enkele bui
Verkeersinformatie:
Geen files

Onderzoek voorbreiding watersnoodramp

Toegevoegd: 17-03-2009, 15.48 uur
Door: Roland de Jong
VLISSINGEN - Een groep inwoners in de gemeente Vlissingen is geselecteerd voor een onderzoek naar de juiste werking van een onderzoeksmonitor die duidelijk moet maken in hoeverre Zeeuwen zijn voorbereid op een overstroming.


Volgens de gemeente kunnen mensen beter voorbereid worden op overstromingen door hen goed te informeren. De informatie die voorhanden is/komt moet echter wel afgestemd worden op de vragen die mensen hebben. De Veiligheidsregio Zeeland heeft daarom de onderzoeksmonitor ontwikkeld.

Om te zien of die monitor het gewenste resultaat oplevert is een aantal mensen uit de gemeente Vlissingen geselecteerd om de monitor te testen.

Een groep Vlissingers krijgt daarom binnenkort een uitnodiging en een vragenlijst. Met de antwoorden die worden gegeven denken de veiligheidsregio en de gemeente Zeeland beter te kunnen informeren.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren