Weerbericht:
Af en toe zon en kans op een (onweers)bui
Verkeersinformatie:
2 files van totaal 6 km

Veertig boetes bij verkeerscontrole

Toegevoegd: 17-03-2009, 16.55 uur
Door: Manfred Berrevoets
TERNEUZEN - Bij diverse verkeerscontroles in Terneuzen zijn dinsdagmiddag 40 bekeuringen uitgedeeld.


Tussen 07.15 uur en 09.00 uur werd gecontroleerd op de Axelsestraat en in de Wielingenlaan. Hier werden in het totaal 22 bromfietsen gecontroleerd. Vijf bromfietsers overschreden de maximaal toegestane snelheid en 1 bestuurder reed op een onverzekerde bromfiets en met een geschorst kenteken.

Tussen 10.00 uur en 14.45 uur werden op de Kinderdijk in Axel, het Bolwerk in Sas van Gent, de Rooseveltlaan en de Haarmanweg in Terneuzen automobilisten gecontroleerd op de autogordel. Drieëndertig bestuurders droegen geen gordel en 1 bestuurder belde niet handsfree.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cojomo (18-3-2009 om 20:57)
Ze moeten op de Rooseveltlaan ook eens op snelheid controleren, want daar wordt altijd te hard gereden. Weet iedereen wel dat je daar SLECHTS 50 mag? Ik vind eigenlijk ook wel dat de maximumsnelheid daar hoger kan.
Matthijs (18-3-2009 om 18:00)
In NL mag 'veiligheid' alleen maar geld opleveren en NOOIT geld kosten. Zo mag bijv de buschauffeur geterroriseerd worden, want dat aanpakken kost geld en zo zijn er nog wel 100 dingen, maar nee lekker door gaan met graaien. Stel je voor dat ze straks respect krijgen omdat ze nuttig werk doen.
Souburger (18-3-2009 om 13:47)
Er is maar 1 mannier om hun aan te pakken en te zorgen dat ze gewoon hun aan de regels te houden, draag je geen grodel of rij je te hard,ben je gewoon niet meer verzekerd,en ken je alles uit eigen zak betalen,zulke gasten moet je niet meer willen verzekeren,dat is mijn mening .
De Canadees (18-3-2009 om 09:20)
Eindelijk eens controle, moeten ze veel meer doen. Want het word tijd dat er eens gevoeld word dat men de regels moet hanteren. Mar ja Nederland is eigenwijs en eigenzinnig. Want het is altijd een ander die fout is,.ja vriendelijk is dit berichtje niet maar ik hoop dat er eens normaal gedaan word
*** (17-3-2009 om 23:09)
Inderdaad zeg 33 mensen zonder gordel! Ik wist wel dat er genoeg mensen waren die te besodemieterd waren om hem om te doen maar zoveel?! En jammere is dat deze mensen niks overkomt en de mensen die zich wel netjes aan de regeltjes houden vaak wel.
Bas (17-3-2009 om 21:13)
Heb ze vanochtend wel overal zien staan, reed netjes 45 omdat mijn scootertje niet harder kan, helaas niet aangehouden, ook niet nadat ik voor de derde keer voorbij dezelfde motoragent reed en vriendelijk groette. Jammer voor degene die ze wel te pakken hebben gehad en die moeten dokken...
Cookie-instellingen beheren