Weerbericht:
In de westelijke helft plaatselijk dichte mist
Verkeersinformatie:
19 files van totaal 65 km

Tilburger gepakt bij inbraak C1000

Toegevoegd: 17-03-2009, 20.41 uur
Door: Manfred Berrevoets
VLISSINGEN - Afgelopen nacht is in de Pres. Rooseveltlaan in Vlissingen een 23-jarige Tilburger aangehouden op verdenking van inbraak in de C1000.


Rond 04.30 uur kwam bij de meldkamer van de politie een melding binnen dat bij de C1000 twee personen zich verdacht ophielden. Gealarmeerde agenten zagen even later dat de ruit van de winkel was vernield en dat er een aantal gevulde tassen klaarstonden om mee te nemen.

De inbrekers waren echter op de vlucht geslagen waardoor ze de buit niet mee konden nemen. Een van hen, de 23-jarige Tilburger was het dak van een naburig pand opgevlucht maar kon door de politie worden gepakt. Hij is verhoord en ingesloten.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren