Weerbericht:
In het noorden bewolkt, elders opklaringen en enkele (onweers)buien
Verkeersinformatie:
Geen files

Dronken en onverzekerd op de weg

Toegevoegd: 18-03-2009, 11.52 uur
Door: Manfred Berrevoets
MIDDELBURG - De politie heeft woensdagnacht even na twaalf uur op de Schroeweg een 35-jarige automobilist uit Oost-Souburg aangehouden.


De man bleek onder invloed van alcohol achter het stuur te hebben gezeten. Hij werd overgebracht naar het politiebureau waar uit de ademanalyse bleek dat hij ruim 3 maal de toegestane hoeveelheid alcohol had gedronken.

Zijn rijbewijs werd vervolgens ingenomen. Uit verder onderzoek bleek ook dat zijn auto niet was verzekerd. Na verhoor en opmaken van proces-verbaal mocht hij weer naar huis.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Tom (19-3-2009 om 18:05)
Erg vreemd hoe de zaken hier gaan, hoe kan iemand onverzekerd rondrijden? Is er geen systeem die dit controleerd? Kan een auto niet door de overheid of zo worden opgehaald bij niet verzekerd zijn? Is verzekering en op naam stelling niet gekoppeld? Rijbewijs afpakken!
Hans (19-3-2009 om 11:39)
Die zal me weer een flinke boete krijgen?????? Rijdt die straks toch gewoon zonder verzekering en zonder rijbewijs
Robert hubregsen (19-3-2009 om 10:07)
Hij is hier nog niet mee klaar hoor hij zal zich voor de rechter moeten verantwoorden dus hij zal zn straf nog wel krijgen alleen het duurt wat langer hij is zoiezo 10 dagen zn rijbewijs kwijt plus dat ie een boete daarvoor krijgt en onverzekerd rijden ook
Thea (19-3-2009 om 09:59)
Gewoon auto in beslag nemen,want wie gaat kontroleren of hij werkelijk niet rijdt zonder rijbewijs.
Martin (19-3-2009 om 01:59)
De volgende dag rijd deze hersenloze figuur toch weer maar dan zonder rijbewijs in een onverzekerde sloop auto. Als er doden vallen is het leed niet te overzien. Er is maar één oplossing: Op water en brood, levenslang opsluiten.
Vraagtekens.... (18-3-2009 om 22:42)
Iedereen zegt maar: innemen die rijbewijzen! Maar wie controleert het verder?? Er zijn genoeg vb van mensen die gewoon blijven rijden.Mensen die met alcohol oprijden zijn mensen zonder verantwoordelijkheids gevoel en dat krijgen mensen jammer genoeg niet door het afnemen van het rijbewijs...
Cookie-instellingen beheren