Weerbericht:
In het noorden bewolkt, elders opklaringen en enkele (onweers)buien
Verkeersinformatie:
Geen files

Dronken en onverzekerd op de weg

Toegevoegd: 18-03-2009, 11.52 uur
Door: Manfred Berrevoets
MIDDELBURG - De politie heeft woensdagnacht even na twaalf uur op de Schroeweg een 35-jarige automobilist uit Oost-Souburg aangehouden.


De man bleek onder invloed van alcohol achter het stuur te hebben gezeten. Hij werd overgebracht naar het politiebureau waar uit de ademanalyse bleek dat hij ruim 3 maal de toegestane hoeveelheid alcohol had gedronken.

Zijn rijbewijs werd vervolgens ingenomen. Uit verder onderzoek bleek ook dat zijn auto niet was verzekerd. Na verhoor en opmaken van proces-verbaal mocht hij weer naar huis.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Henk (18-3-2009 om 20:49)
Ik zie hier in de reacties vaak dat mensen denken dat na pv opmaken en naar huis sturen van verdachten de zaak afgehandeld is. Geloof maar dat ze nog voor de rechter mogen komen en dat de echte douw nog komt. Alleen voor de politie is de zaak voorlopig af.
Frans (18-3-2009 om 19:43)
@Job, jij bent niet erg slim he. Zonder rijbewijs kan je ook gewoon in de auto stappen hoor.
B. (18-3-2009 om 19:12)
Helaas zijn er velen die BOB niet willen kennen! Vindt ook dat dit veel harder aangepakt moet worden.En... degene die met regelmaat dit doen worden zelden gepakt. Degene die t 1x doen worden gelijk gepakt. tijd voor een alcoholslot!
Gianna (18-3-2009 om 18:33)
Zonder rijbewijs kun je ook nog gewoon rijden, zoals regelmatig in de berichten blijkt. De standaardreactie "rijbewijs innemen en nooit meer teruggeven" is dan ook zinloos. Zelfs auto innemen is niet waterdicht zoals onlans bleek in bericht over ongeval met geleende auto.
Job (18-3-2009 om 17:59)
Rijbewijs innemen en niet meer terug geven. Scheelt heel wat narigheid in de toekomst.
Marinet (18-3-2009 om 17:24)
Drie maal te veel gedronken,auto onverzekerd (gelukkig geen schade bij derden)rijbewijs ingenomen en mocht daarna weer naar huis,is dit nu de straf die hij hiervoor krijgt,belachelijk als zo iets daar mee afloopt.
Cookie-instellingen beheren