Weerbericht:
In het noorden bewolkt, elders opklaringen en enkele (onweers)buien
Verkeersinformatie:
Geen files

Dronken en onverzekerd op de weg

Toegevoegd: 18-03-2009, 11.52 uur
Door: Manfred Berrevoets
MIDDELBURG - De politie heeft woensdagnacht even na twaalf uur op de Schroeweg een 35-jarige automobilist uit Oost-Souburg aangehouden.


De man bleek onder invloed van alcohol achter het stuur te hebben gezeten. Hij werd overgebracht naar het politiebureau waar uit de ademanalyse bleek dat hij ruim 3 maal de toegestane hoeveelheid alcohol had gedronken.

Zijn rijbewijs werd vervolgens ingenomen. Uit verder onderzoek bleek ook dat zijn auto niet was verzekerd. Na verhoor en opmaken van proces-verbaal mocht hij weer naar huis.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
, (18-3-2009 om 15:39)
Da`s lekker slim. Ik ben blij dat hij niemand aangereden heeft.
Tyko (18-3-2009 om 12:51)
Alle vekeersdeelnemers die met te veel alcohol op gaan rijden het rijbewijs innemen en niet meer terug geven. Laat ze maar opnieuw examen doen en bij slagen wanneer ze weer dronken aan het verkeer deel nemen.
Huib (18-3-2009 om 12:42)
Dronken en onverzekerd......ik begrijp nog steeds niet dat dat mogelijk is. Delaatste tijd wat bijgehouden en dan blijkt dat je net zo vaak dronken achter het stuur kan als je maar wilt. Wat denk je van als het de tweede keer gebeurt een boete van 5000 euro en de auto in de schredder??
Goesenaar (18-3-2009 om 12:03)
Dit onverantwoordelijke mannetje hoort voorlopig niet op de openbare weg thuis. Even opsluiten, had heel veel leed kunnen veroorzaken.
Cookie-instellingen beheren