Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Bejaarde vrouw beroofd van pinpas

Toegevoegd: 18-03-2009, 21.35 uur
Door: Roland de Jong

MIDDELBURG - Een bejaarde vrouw is dinsdagmiddag in de EM-TÉ-supermarkt in het winkelcentrum Dauwendaele in Middelburg beroofd.


De portemonnee van de 91-jarige Middelburgse werd gerold en met haar pinpas werd op diverse plaatsen geld gepind. De vrouw is voor ruim 1000 euro gedupeerd.

Van de dader(s) ontbreekt ieder spoor.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Lourus (19-3-2009 om 15:50)
Waar halen ze het lef vandaan om zòn oude dame haar pasje afhandig te maken, misschien zullen ze er nog wel over opscheppen tegen hun vrienden,ik heb alleen minachting voor zulke heren. Ik hoop ook voor die oude dame dat ze gepakt worden.
Heidi (19-3-2009 om 15:43)
Het is al zolang bekend dat er in het winkelcentrum een hoop tuig rondhangt,en wat doen ze eraan,helemaal niets! De politie fietst er een keer doorheen en dat is het,als het de veerse poort of de mortiere was geweest dan hadden ze allang actie ondernomen,belachelijk!
R (19-3-2009 om 14:50)
Wie doet nu zo iets, verschrikkelijk laag bij de grond. Mw. was voledig overstuur. Lekker makelijk bij iemand van 91 jaar.
D.B (19-3-2009 om 14:42)
Ik hoop dat de belagers(berovers) gepakt worden en dan gestraft volgens de wetten van Buitenlandse staten! Het moet toch niet gekker worden om een vrouw van in de negentig te beroven,heeft niemand dat gezien in deze supermarkt??? Opsluiten voor zeker 5 jaar!!!!
Sluiskil (19-3-2009 om 12:22)
Jeetje dit is echt niet normaal je hebt geen hart in je donder als je zoiets doet dan heb je echt geen respect voor mensen bah ik walg er van van zulke mensen ga werken voor geld van plek mensen te beroven ik hoop dat ze snel worden gepakt en ik wens de vrouw sterke toe
Esther (19-3-2009 om 12:09)
Te ziek voor woorden
Cookie-instellingen beheren