Weerbericht:
Enkele winterse buien
Verkeersinformatie:
Geen files

Belg dubbel in de fout bij Terneuzen

Toegevoegd: 19-03-2009, 13.48 uur
Door: Manfred Berrevoets
TERNEUZEN - De politie heeft vannacht een 27-jarige man uit Zele (B) aangehouden voor het rijden onder invloed tijdens een rijontzegging en gestolen kentekenplaten.


Twee agenten zagen de man rond tien over twaalf rijden op de Zeldenrustlaan en gaven de man een stopteken voor een algemene controle. De bestuurder moest een blaastest afleggen en hieruit bleek dat hij teveel had gedronken. De man kreeg een proces-verbaal en een rijverbod van twee uur.

Korte tijd voordat het rijverbod zijn geldigheid zou verliezen zagen agenten de man echter weer rijden. Hij is aangehouden en overgebracht naar het politiebureau. Het rijden tijdens een rijverbod is namelijk een misdrijf.

Even later bleek ook dat de man twee verschillende kentekenplaten op zijn auto had zitten. De man heeft een verklaring afgelegd en hierin meldde hij dat beide platen afkomstig waren van diefstal. Tegen de man wordt wederom proces-verbaal opgemaakt en hij mag zich binnenkort voor een rechter verantwoorden. De auto is in beslag genomen.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Zwaantje (20-3-2009 om 18:31)
Inderdaad Piet, zulke gasten hadden onschuldige slachtoffers kunnen maken, bewust beschonken in een auto stappen, dan ben je per definitie een wegmisbruiker!
Piet (19-3-2009 om 15:28)
Zulke gasten moet je niet vrijlaten totdat ze voor een rechter verschijnen. Rijden onder invloed, rijden tijdens een rijontzegging en diefstal.Ik zeg, minimaal 1,5 jaar vastzetten.liefst op water en brood natuurlijk
Cookie-instellingen beheren