Weerbericht:
Zaterdag overwegend droog en aan de noordkust veel wind
Verkeersinformatie:
Geen files

Man drinkt zeven keer te veel

Toegevoegd: 19-03-2009, 13.53 uur
Door: Manfred Berrevoets
SLUISKIL - Vannacht omstreeks 03.00 uur troffen surveillerende agenten op een parkeerplaats aan de Langeweg in Sluiskil een personenauto met daarin twee mannen.


Bij het aanspreken van de mannen kwam er een behoorlijke alcoholwalm uit de auto en de agenten waarschuwden de bestuurder, een 22-jarige man uit Breskens, dat hij niet mocht gaan rijden. Ter controle hebben ze een blaastest bij de man uitgevoerd en hieruit bleek dat hij flink teveel had ingenomen.

Zijn bijrijder, een maat van hem die niet gedronken had, maakte de afspraak dat hij zou gaan rijden en dat de man uit Breskens bij hem de nacht door zou brengen.


De agenten vervolgden hun weg en zagen even later de auto rijden over de Langeweg. Zij gaven de auto een stopteken en het duurde even voordat de bestuurder hier gevolg aan gaf. Uiteindelijk stopte de auto op de Bonteweg in Sluiskil. Toen bleek dat de bestuurder zich niet geheel aan zijn afspraak had gehouden.

De man kon meteen mee naar het bureau en daar een ademanalyse maken. Hieruit bleek dat de man zeven keer teveel had gedronken en hij kon dus direct zijn rijbewijs inleveren. Zijn moeder is hem op komen halen op het bureau in Terneuzen.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
John (20-3-2009 om 17:56)
Sterkte, voorlopig maar niets drinken,er komt namelijk een psygo onderzoek naar je ,omdat ze denken dat je alcoholist bent!! heb het ook gehad!
E. (20-3-2009 om 15:31)
Als ik zijn moeder was, had ik hem laten lopen of ieder geval gezegd je ziet maar hoe je thuis komt. Als ik zijn maat had was, had ik niet ingestapt of anders zijn sleutels afgepakt. Maar in ieder geval niet mee gereden. Had zijn dood kunnen wezen.
Cabriodriver (20-3-2009 om 08:47)
Man drinkt zeven keer te veel , als het het verspreid over een hele week genuttigd word , kan je er langer van genieten in ieder geval. Niet slim bezig dus!!!
Riobrio (20-3-2009 om 08:33)
Zijn maat was ook dronken maar de politie had dit niet helemaal door. Ze hadden alleen de bestuurder een blaastest laten doen.
Wouter (19-3-2009 om 21:45)
Mafkees,rijbewijs nooit meer terug geven voordat hij een onschuldig persoon de vernieling in rijd of erger.
Bouwvakker (19-3-2009 om 20:02)
Kijk da,s nu een goede acie!!!
Cookie-instellingen beheren