Weerbericht:
Zaterdag overwegend droog en aan de noordkust veel wind
Verkeersinformatie:
Geen files

Inbraak bij kantoor en clubhuis

Toegevoegd: 19-03-2009, 21.45 uur
Door: Roland de Jong

MIDDELBURG - Onbekenden hebben in de nacht van woensdag op donderdag ingebroken bij een kantoorpand in Middelburg en een clubgebouw in Axel.


Tussen woensdag 17.00 en donderdag 07.45 uur zijn er goederen weggenomen uit een kantoorpand aan het Park Veldzigt in Middelburg. Uit het pand werden computer- en beeldapparatuur weggenomen met een nog onbekende waarde.

In dezelfde nacht werd er ingebroken in een clubgebouw aan de Justaasweg in Axel. Een voorbijganger zag vanmorgen rond 08.00 uur dat een ruit van het gebouw was vernield. De politie kwam hierna ter plaatse. Uit onderzoek bleek dat uit het pand een nog onbekend geldbedrag was weggenomen.

Over de braakschade is niets bekend.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren