Weerbericht:
Enkele buien en eerst vrij veel wind. Morgen perioden met regen
Verkeersinformatie:
Geen files

Grote controles in grensregio

Toegevoegd: 22-03-2009, 01.02 uur

De video wordt ingeladen...

Door: Roland de Jong

TERNEUZEN - De politie heeft in de nacht van zaterdag op zondag op vijf plaatsen in de grensregio grootscheepse alcoholcontroles gehouden.


Onder meer op de parkeerplaatsen langs de Tractaatweg, net voor Zelzate, werd intensief gecontroleerd. Bij deze controle was ook de Belastingdienst aanwezig. Door het scannen van de kentekens van alle passerende voertuigen kon worden gekeken of er nog mensen waren die een belastingschuld open hadden staan. Hierdoor werd een totale belastingschuld van € 280.000,- afgewikkeld en geïncasseerd. Eén voertuig werd in beslag genomen.

Automobilisten die te veel hadden gedronken moesten een uitgebreide ademanalyse doen in een speciale bus. Bestuurders die onder invloed verkeerden mochten niet meer verder rijden en moesten zorgen voor een andere chauffeur of vervangend vervoer. In totaal bleken twintig personen onder invloed achter het stuur te zijn gekropen. Van twee personen werd het rijbewijs ingevorderd.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
B. (24-3-2009 om 06:32)
Feit blijft Frans.... je moet gewoon je belastingen betalen! Ik ook! waarom een ander niet? Nee ik ben niet rijk maar werk ook voor mijn boterham dus vind dat iedereen zijn rekeningen gewoon moet betalen!
Matthijs (23-3-2009 om 16:27)
Eindelijk combineren ze eens 2 nuttige dingen die ze anders NOOIT doen. Zouden ze nou eens in zien dat dit beter is dan je achter een boom verstoppen? Nu alleen nog 50.000 vrij rond lopende veroordeelde criminelen oppakken en dan is de politie op de goede weg.
Frans (23-3-2009 om 01:50)
B, het gaat hier helemaal niet alleen om wegenbelasting. Het gaat om allerlei belasting. Beetje erg treurig om zo vlak voor de teruggave van veel mensen met veel machtsvertoon auto's in beslag te nemen, vind je ook niet? De politie is de deurwaarder van het koninklijk huis.
B. (22-3-2009 om 20:41)
Pietje bel, hoezo de belastingdienst er buiten laten? de wegenbelasting moet eens geind worden! Degene die daar moeite mee hebben moeten OF hun auto weg doen OF net als ieder ander gewoon tijdig betalen!
Wim (22-3-2009 om 18:58)
Beste Pietje Bell, ik moet toch ook gewoon mijn belasting betaling?,wie dat niet doe moeten ze het bedrag gelijk x twee doen en geen betalingsregeling toepassen,dus prima dat ze ONS geld zoeken, groet wim een belasting betaler!!!!!!!!!!!
Pietje bell (22-3-2009 om 09:51)
Alcoholcontroles oke kan ik me nog in zien maar om de belastingdienst er bij te halen is gewoon geld zoeken .
Cookie-instellingen beheren