Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
5 files van totaal 27 km

Politie zoekt getuigen verkeersdelict

Toegevoegd: 23-03-2009, 14.07 uur
Door: Roland de Jong
TERNEUZEN - De politie is op zoek naar getuigen van een aanrijding als gevolg van een verkeersdelict op de Tractaatweg bij Terneuzen.

Een 21-jarige Belg reed zaterdag rond 09.30 uur in zijn blauwe Ford Escort over de Tractaatweg toen hij werd ingehaald door een Mini Cooper waarin zich twee personen bevonden. De Mini stopte bij een tankstation en de Ford reed deze rechts voorbij. De 21-jarige hoorde daarna twee bonzen op zijn auto.


Op de Tractaatweg heeft de Mini de Ford wederom ingehaald en bij de rotonde versperde de Mini de weg. Net voor de rotonde vond een aanrijding plaats tussen beide voertuigen. Daarna reden beiden Terneuzen in waar de 21-jarige een woning binnen vluchtte.

Hij werd ter plekke aangehouden. De politie verzoekt eventuele getuigen zich te melden bij een politiebureau of te bellen naar 0900-8844.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Willem Kampers (24-3-2009 om 08:45)
Tot zover ik weet is er ook geen tankstation te vinden op de Tractaatweg. Warrig verhaal van de politie.
J.E. de Vos (23-3-2009 om 19:43)
Voor zover ik weet, en ik rijd hier elke dag, is er op de hele Tractaatweg geen rotonde te vinden.
J de Vos (23-3-2009 om 15:50)
Voor zover ik weet ligt er op de tractaatweg van Terneuzen naar Zelzate geen enkele rotonde.
Cookie-instellingen beheren