Weerbericht:
Bewolkt en af en toe regen, later stevige buien en veel wind
Verkeersinformatie:
3 files van totaal 8 km

Gewonde bij ongeval in Middelburg

Toegevoegd: 23-03-2009, 15.56 uur
Gewonde bij ongeval in Middelburg
Door: Manfred Berrevoets
MIDDELBURG - Bij een verkeersongeval in Middelburg is maandag een 23-jarige man uit Middelburg gewond geraakt.


Rond 14.45 uur vond het ongeval plaats op de Langevieleweg. Een 19-jarige Middelburgse automobiliste kwam vanaf het Karel Doormanplein (een 30 km zone) en wilde rechtsaf de Langevieleweg inslaan. Zij liet hierbij een 23-jarige Middelburgse bestuurder, die van links over de Langevieleweg naderde, niet voorgaan.

Er volgde een aanrijding waarbij de man nekklachten opliep. Hij is per ambulance naar het ziekenhuis in Vlissingen gebracht. Beide auto's raakten zwaar beschadigd.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Sjaak (24-3-2009 om 23:31)
30 km zone....? dat moet veel harder gegaan hebben, gezien de schade. Sporenonderzoek zal gereden snelheid uitwijzen.
Pangx81 (24-3-2009 om 12:59)
Ze zouden die weg eens moeten aanpassen!! Er wordt daar regelmatig veelste hard gereden!! En voor mensen die uit een zijstraat komen is het te onoverzichtelijk. Cker op Donderdagen dan staan die Busjes cq vrachtauto,s van die marktlui ook nog langs die straat waardoor je helemaal geen overzicht heb
B.P. (23-3-2009 om 16:18)
Als ik zo naar de schade kijk is dit niet met de snelheid die daar van toepassing is gebeurd.. Je zal het maar overkomen!
Cookie-instellingen beheren