Weerbericht:
Enkele buien en eerst vrij veel wind. Morgen perioden met regen
Verkeersinformatie:
Geen files

Gewonden bij zware aanrijding N57

Toegevoegd: 24-03-2009, 16.33 uur

De video wordt ingeladen...

Door: Roland de Jong

SEROOSKERKE (W) - Bij een zware aanrijding op de Vrouwenpolderseweg (N57) tussen Serooskerke (W) en Vrouwenpolder zijn dinsdag twee personen gewond geraakt.
 
Rond 15.35 uur kwamen tijdens een inhaalmanoeuvre twee personenauto's, waarvan één met aanhangwagen, frontaal met elkaar in botsing. Twee ambulances kwamen ter plekke om de gewonden te helpen.
 
De beide voertuigen liepen zware schade op. De slachtoffers zijn met de ambulances overgebracht naar het ziekenhuis.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Louwes (29-3-2009 om 22:27)
Ik reed voorop als eerste achter de tractor, toen ik de tractor in ging halen zag ik dat er auto direct met mij meeging. Wat ik heel onverantwoord vond, wat het was goed druk op dat moment.
Rick (26-3-2009 om 15:29)
Gewoon een inhaalverbod op dat onoverzichtelijke stuk zal al een hoop schelen.
Ja-Ja (24-3-2009 om 19:45)
Ook op dat fietspad hadden fietser enz. kunnen rijden/lopen. Of een groepje schoolgaande kinderen.. Auto/motor enz.is altijd sterker. Op deze wegen horen Vangrails te staan.Nu! Op grotere ongelukken kan je wachten. Er zijn veel slecht beveiligde wegen. Ja,ik weet dat kost geld wegaanleggers
M. de Later (24-3-2009 om 17:19)
Gelukkig op dat moment geen voetgangers,fietsers of ruiters op het fietspad, die hadden kansloos als ratten in de val gezeten. De veiligheid is ver te zoeken op dit stukje "niemandsland" Misschien is het tijd voor wat actie van de verantwoordelijke overheden ?
Miep (24-3-2009 om 16:48)
Ik was er net voorbij toen het gebeurde. Op dat moment fietsten er ook brugklassers richting vrouwenpolder. Godsdank zijn zij niet geraakt. Gewonden...beterschap.
Cookie-instellingen beheren