Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Man gewond bij bedrijfsongeval Hoek

Toegevoegd: 24-03-2009, 17.50 uur
Door: Roland de Jong
HOEK - Bij een bedrijfsongeval op het parkeerterrein van een bedrijf aan de Herbert H. Dowweg in Hoek is dinsdagochtend een man gewond geraakt.


Het slachtoffer, een vrachtwagenchauffeur, was rond 11.15 uur aan het helpen bij het laden van zijn truck. Tijdens het vervoer van een pallet Styrofoam per heftruck, viel er een pak foam van 130 kg tegen zijn hoofd.

De man, die een veiligheidshelm en een veiligheidsbril droeg, liep nekklachten op. Hij is per ambulance naar het ziekenhuis gebracht.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
K (25-3-2009 om 17:02)
Alsof die bril en helm 130 tegen kunnen houden ik denk het niet, maar dit is nu eenmaal verplicht op dow benelux in elk geval veel beterschap voor de chaffeur en sterkte voor de heftruckmachinist
Row (25-3-2009 om 13:25)
Goed van hem dat hij wel een helm en brul ophad! Anders had het veel erger af kunnen lopen! Heel veel beterschap voor deze man! Hopelijk is hij er snel weer bovenop! Weet iemand of dit om een bedrijf uit Zeeuws Vlaanderen ging?
Cookie-instellingen beheren