Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
15 files van totaal 46 km

Gewonden bij zware aanrijding Goes

Toegevoegd: 25-03-2009, 17.21 uur
Door: Roland de Jong
GOES - Bij een aanrijding op de Oranjeweg in Goes zijn dinsdagavond twee personen gewond geraakt. De auto waar de slachtoffers in zaten is total loss.


De gewonden zaten in een auto welke werd bestuurd door een 18-jarige Goesenaar. Hij reed rond 21.45 uur vanuit de richting van de Ringbaan-Oost over de Oranjeweg.

Ter hoogte van de Werflaan verloor hij in een bocht de controle over zijn auto. Hierdoor belandde hij op de linkerweghelft en kwam zijn auto daar tot stilstand tegen een boom.




Bij de 18-jarige zaten drie passagiers in de auto. Twee van hen klaagden over pijn op de borst. Zij zijn ter plaatse door ambulancepersoneel onderzocht en werden voor onderzoek overgebracht naar de Huisartsenpost.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Caro (26-3-2009 om 22:26)
Reed er toevallig langs die avond, de auto stond meer 'op' de boom ipv er 'tegen'..waarschijnlijk inderdaad te hard gereden, zo'n boompje rijd je niet zomaar om..maar ondanks dat het niet heel erg leek, sterkte toegewenst :)
Moeder van een vd inzittende (26-3-2009 om 08:05)
Mijn zoon zat ook in de auto en had ook verwondingen, zijn rechter ooglid moest gehecht worden en zijn neus is gekeusd verder ziet zijn gezicht er behoorlijk gehavend uit . Een zeer bezorgde en geschrokken moeder van een van de jongens. Pas toch op met te hard rijden!
Vonck (25-3-2009 om 23:07)
Met 30 km per uur zoals aangegeven op de borden vlieg je niet uit de bocht. Zelf rijd ik er met droog weer nog steeds met 50 door en dat gaat makkelijk. Lijkt me een duidelijk verhaal (mijn mening)
Inzittende (25-3-2009 om 23:02)
De bestuurder was inderdaad te hard door de bocht gegaan... wij maken het gelukkig allemaal goed, 2 hechtingen en wat pleister meer was er niet nodig. we zijn over de verkeersheuvel gelanceerd totdat we tegen een boom klapte
Jaja (25-3-2009 om 20:19)
Er geldt daar momenteel een snelheidsbeperking omdat er veel bouwverkeer komt en met dat slik soms best glad kan zijn, vooral als het ook nog eens nat is. Waarschijnlijk te hard de bocht in gereden! Sterkte toegewenst in ieder geval!
Cookie-instellingen beheren