Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Jongen op gewelddadige wijze beroofd

Toegevoegd: 26-03-2009, 16.55 uur
Door: Roland de Jong
VLISSINGEN - In de nacht van woensdag op donderdag is een 17-jarige jongen uit Vlissingen op gewelddadige wijze bestolen van zijn jas.


De jongen liep rond 03.25 uur over de Nieuwstraat, komende uit de richting van het Bellamypark toen hij plotseling door een onbekende werd neergeslagen. Hij viel op de grond en raakte vermoedelijk even buiten bewustzijn.

Toen hij weer bijkwam bleek dat de jas die hij aanhad was gestolen. In de jas, die een waarde heeft van enkele tientallen euro's, zaten sleutels en identiteitspapieren.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Burg (27-3-2009 om 09:17)
Aanpakken die lui,!!!!!!
Francien (27-3-2009 om 07:17)
Sorry meneer Matthijs maar hier kan je de politie toch echt de schuld niet aan geven.. Diegene die hem berooft heeft is gewoon een zielige man/jongen. Voor de jongen sterkte en laat je vooral niet tegenhouden om nog een keer op stap te gaan...
Nickey (27-3-2009 om 06:27)
Moet een bijzondere jas wezen .En wat de politie betreft die kunnen niet toevallig daar lopen.Had fijn geweest maar dat gaat nuniet.Dus Matthijs jou reaktie op de politie slaat nergens op
Geezer (26-3-2009 om 23:34)
De politie kan niet overal zijn natuurlijk... De gewelddadigheid gaat terug naar het niveau van de middeleeuwen,laten we dan ook de middeleeuwse straffen uitvoeren: bij diefstal je hand afhakken en bij zware misdrijven de galg.
B. (26-3-2009 om 23:14)
Nou ja!!! wat een ellende! En dat voor een jas van een paar tientjes... Nou jongen heel veel sterkte, de schrik zal er goed inzitten.
Matthijs (26-3-2009 om 21:37)
Waar gaat dit heen? Neer geknuppeld worden voor een jas. Dit ga je natuurlijk krijgen nu criminelen weten dat ze geen strobreed in de weg wordt gelegd. Waar is de politie als je ze nodig hebt? Waarschijnlijk ergens verstopt in de bosjes wachtend op die ene auto die 30,5 (gecorrigeerd) rijdt.
Cookie-instellingen beheren