Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
49 files van totaal 163 km

Bromfietser drinkt flink te veel alcohol

Toegevoegd: 26-03-2009, 17.09 uur
Door: Roland de Jong
AXEL - Op de Kanaalkade in Axel is in de nacht van woensdag op donderdag een man aangehouden die flink te veel alcohol had genuttigd.


De man, een 45-jarige bromfietser uit Axel, reed rond 02.35 uur over de Kanaalkade. Toen agenten hem aan de kant zetten werd een blaastest uitgevoerd. De man bleek ruim 3,5 keer te veel alcohol gedronken te hebben.

Tegen de man is proces-verbaal opgemaakt. Zijn rijbewijs werd ingevorderd en ook kreeg hij een rijverbod van 10 uur.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Ronald (27-3-2009 om 11:25)
Rijverbod = om gedurende de opgelegde tijd als bestuurder deel te nemen aan het verkeer. In beslag name rijbewijs = geen motorvoertuigen meer mogen besturen waarvoor een rijbewijs verplicht is.Dus de man mag (na de 10 uur) niet meer met motorvoertuigen rijden. Wel met een tractor of bromfiets.
Willy (27-3-2009 om 10:19)
Het word eens tijd alcohol op rrijbewijs inleveren ze leren toch niet maar waarom dat niet kan het leverd lekker veel euries op he voor de kas ik snap het allemaal niet hard rijden is geen kunst he de kunst is goed rijden maar dat is niet cool he
Frans (27-3-2009 om 09:03)
Zo'n rijverbod staat nu eenmaal in de wet. Dat krijg je ook op een papiertje mee. Uiteraard mag je gewoon niet rijden met een ingevorderd rijbewijs dus dat rijverbod is compleet overbodig. Maarja, ambtenaren staan nu eenmaal niet bekend om hun efficiency of logica.
Ksnaputnie (26-3-2009 om 18:20)
Rijbewijs ingevorderd en 10 uur rijverbod??? Wanneer een rijbewijs is ingevorderd heb je toch wel langer dan 10 uur een verbod of krijg je dat dan zomaar terug?
Cookie-instellingen beheren